Ένα παιδικό δωμάτιο με vintage αισθητική

Η ντουλάπα και η συρταριέρα μας ταξίδεψαν μακριά, αναπαλαιώθηκαν για να κάνουν μια καινούρια αρχή (κυριολεκτικά) και να διακοσμήσουν ένα παιδικό δωμάτιο!
“Λοιπόν…ας ξεκινήσω από την αρχή…για όλα φταίει η καλλιτεχνική μου φλέβα που δεν με αφήνει ποτέ σε ησυχία, σε συνδυασμό με την αγάπη μου, για τα παλιά αντικείμενα, τα οποία φέρουν πάντα μια ιστορία από το παρελθόν και έχουν πάντα κάτι διαφορετικό να αναδείξουν σε σχέση με τις σημερινές κόπιες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αποφάσισα να κάνω το βρεφικό δωμάτιο με έπιπλα παλιά, μοναδικά και σε πολύ καλή τιμή από το κατάστημα σας. Μόλις τα είδα σκέφτηκα πόσο υπέροχα θα ήταν, αν τα έφερνα στο σήμερα με έντονα χρώματα. Έτσι λοιπόν παρέα με τα χρώματα της Fusion από το the paintbox άρχισα να δημιουργώ… Πολυξένη Γεωργιάδου”
Καταπληκτική δουλειά και με τις καλύτερες ευχές μας!! Σε ευχαριστούμε πολύ.
Βασιλική

Σχετικά με την Βασιλική

Η Βασιλική, υπεύθυνη του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα αντικείμενα που βρίσκονται στο φυσικό κατάστημα και να οργανώσει τη μεταφορά ή την αποστολή τους στο χώρο που επιθυμείτε.